Ingrediente
160 g faina migdale
4 linguri sirop agave/miere
3 linguri pline fistic
3 linguri pline merisoare uscate
1-2 linguri apa
1 lingura de amidon
¼ lingurita de sare
¼ lingurita bicarbonat de sodiu
2 lingurite coaja de portocala
Mod preparare
Intr-un castron mare se combină făină de migdale, amidonul, sarea și bicarbonatul. Apoi se adauga siropul de agave, 1-2 linguri apa si coaja de portocala si se amesteca pana la omonegenizare. La sfarsit se introduce si fisticul si merisoarele amestecand bine cu mâinile.
Se imparte aluatul format in 2 bucati, se fac suluri si se pun intr-o tava captusita cu foaie de copt.
Se coace la 175C/350F timp de 15-20 min, apoi se scoate din cuptor și se lasa sa se răceasca timp de 1 oră.
Dupa ce s-au racit se taie felii (de 1,5-2cm) pe diagonală cu un cuțit foarte ascuțit.
Se aseaza feliile pe o tava captusita cu foaie de copt si se coc la 150C/300F timp de 15 - 20 min.
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>