Aug 10, 2013
Muffins cu morcovi |
|
Ingrediente
1 1/2 cana morcov ras
1/2 cana zahar (+ 2 lg zahar daca vreti mai dulce)
1 cana faina
1 ou
60 ml ulei
3 linguri cu varf nuca macinata
1-2 lingurita esenta lamaie
1 lingurita scortisoara pudra
1 lingurita bicarbonat
Am folosit o cana cu volumul de 250 ml.
Mod preparare
Se amesteca morcovul ras cu 1/4 cana zahar si se lasa deoparte.
Intr-un castron, se amesteca faina, scortisoara si bicarbonatul.
Intr-un castron mai mare, se zbate oul cu zaharul ramas pana la omonegenizare.
Se adauga uleiul, esenta, se amesteca, apoi se adauga si amestecul de faina, si la sfarsit, se amesteca si morcovul si nuca.
Se pune compozitia intr-o tava de muffins,
si se da la cuptor pt 25-35 de minute la 175C/250F.
Dupa ce s-au racit muffins-urile le-am ornat deasupra cu branza crema mixata cu putin zahar, esenta lamaie si putina culoare naturala portocalie.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>