Aug 18, 2013

Salam de biscuiti cu ricotta si ciocolata

Salam de biscuiti cu ricotta si ciocolata


















Ingrediente 
250 g ricotta/branza vaci
50-100 g zahar (dupa gust)
100 g ciocolata, topita

150-180 g biscuiti macinati
esenta rom
cocos/nuca/migdale macinate
Pt finisare
fulgi cocos sau nuca macinata

Mod preparare
Se amesteca
ricotta/branza vaci cu zaharul, apoi se adauga ciocolata, esenta, fulgi de cocos sau nuca,   biscuitii si se amesteca foarte bine. Apoi se ruleaza de forma unui salam, se aseaza pe o folie transparenta si se da la frigider pt cel putin 3 ore.
Apoi se scoate din folie si se da prin cocos sau nuca macinata sau daca doriti prin biscuiti maruntiti (eu am dat prin cocos).

0 comentarii:

Comentează

Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.