Aug 18, 2013
Salam de biscuiti cu ricotta si ciocolata |
|
Ingrediente
250 g ricotta/branza vaci
50-100 g zahar (dupa gust)
100 g ciocolata, topita
150-180 g biscuiti macinati
esenta rom
cocos/nuca/migdale macinate
Pt finisare
fulgi cocos sau nuca macinata
Mod preparare
Se amesteca ricotta/branza vaci cu zaharul, apoi se adauga ciocolata, esenta, fulgi de cocos sau nuca, biscuitii si se amesteca foarte bine. Apoi se ruleaza de forma unui salam, se aseaza pe o folie transparenta si se da la frigider pt cel putin 3 ore.
Apoi se scoate din folie si se da prin cocos sau nuca macinata sau daca doriti prin biscuiti maruntiti (eu am dat prin cocos).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>