Ingrediente
1.9 (► Fullness Factor) | |
2.5 (► ND Rating) | |
Nutritional Target Map [click for more details] |
1 ¾ cani făina migdale, fara coaja
½ lingurita de sare
½ lingurita de sare
2 linguri de rozmarin proaspat, tocat f marunt
1 lingura ulei de masline
1 ou
Am folosit o cana cu volumul de 250 ml.
Am folosit o cana cu volumul de 250 ml.
Mod preparare
Intr-un castron mare, se combina faina de migdale, sarea și rozmarinul.
Intr-un bol mediu, amestecati împreună uleiul de măsline și oul.
Se amestecă ingredientele umede în cele uscate pană la omogenizare.
Se ia aluatul si se pune intr-o tava de
cuptor (cea mai mare tava a cuptorului) care a fost captusita in prealabil cu
foaie de copt, iar apoi peste se mai pune alta foaie de copt si se
ruleaza cu sucitorul bucata de aluat pana devine o foaie subtire și
acoperă întreaga foaie de copt; se scoate hârtia de desupra și se taie
aluatul patratele (eu nu l-am mai taiat).Daca nu aveti tava mare, se imparte aluatul in două jumătăți care se pun in 2 tavi mai mici.
Se coace la 175C/350F timp de 12-20 de minute, pana se rumenesc usor.
Dupa ce se scoate tava din cuptor, se lasa la racit crackers in ea pt 30 minute, apoi se scot si se servesc.
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>