Ingrediente
1.6 (► Fullness Factor)
| |
2.3 (► ND Rating) | |
Nutritional Target Map [click for more details] |
½ cană făina de migdale (fara coaja)
½ cană nuci de caju/macadamia
1 lingură făină nucă cocos
3 linguri semințe de dovleac
2 linguri de seminte de floarea soarelui
2 linguri de semințe de susan
2 linguri de semințe de cânepă
1 lingura de in macinat
½ lingurita de sare
1 lingura ulei de palmier/cocos
5 linguri apa
Am folosit o cana cu volumul de 250 ml.
Mod preparare
Se macina făină de migdale, nucile de caju/macadamia, făină nucă de cocos intr-un food processor prin pulsare.
Apoi se pun si restul de semințe, făină de in și sarea si se pulseaza/mixeaza până aproape de macinare (se lasă sa se simte putin semintele).
Apoi se adauga uleiul si apa si se pulseaza/mixeaza, pana ajunge ca un aluat (se mai adauga apa daca mai este nevoie).
Se intinde aluatul între 2 bucăți de hârtie de copt de marimea celei mai mari tavi de aragaz, si se ruleaza cu sucitorul pana devine o foaie subtire și acoperă întreaga foaie de copt; apoi se aseaza pe tava, se scoate hârtia de deasupra și se taie aluatul patratele.
Se coace la 150C/300F timp de 20-25 de minute.
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>