Ingrediente
1.4 (► Fullness Factor)
| |
3.5 (► ND Rating) | |
Nutritional Target Map [click for more details] |
1 cana (250 ml volum) seminte susan
1 cana(250 ml volum) seminte bostan
2 lingurite ulei
apa cat cuprinde (cca 30 ml)
sare
condimente
1 varf de cutit praf de cayenne (optional)
2 lingurite usturoi pudra (optional)
1 lingurita de oregano (optional)
se pot pune alte condimente dupa preferinta
Mod preparare
Se macina semintele de bostan intr-un food processor prin pulsare.
Apoi se adauga sarea, uleiul si condimentele si se pulseaza/mixeaza iarasi.
Apoi se adauga semintele de susan si apa si se pulseaza/mixeaza, pana ajunge ca un aluat (se mai adauga apa daca mai este nevoie).
Se intinde aluatul între 2 bucăți de hârtie de copt de marimea celei mai mari tavi de aragaz, si se ruleaza cu sucitorul pana devine o foaie subtire și acoperă întreaga foaie de copt; apoi se aseaza pe tava, se scoate hârtia de deasupra și se taie aluatul patratele.
Se coace la 150C/375F timp de 7-15 min.
0 comentarii:
Comentează
Poţi să incluzi link (calea catre fisier jpg) către o imagine dacă ai încercat reţeta şi ai făcut o fotografie.
Alege din imaginile tale de pe acebook >>